Teach by teaching not by correcting – Maria Montessori

Docent en coach

Leren denken, leren doen, analyseren, structureren en liefde verwerven voor het vak. Het is altijd weer een voorrecht als ik met leerlingen en studenten mijn passie voor het vak kan delen. En met de huidige techniek kan dit ook vanuit Frankrijk!


Als docent of coach kan ik online ingezet worden op de volgende vakgebieden:
– (Ortho)pedagogiek – Beeldende vorming – CKV – Communicatie – Intervisie – Supervisie

Leren denken, leren doen, analyseren, structureren en liefde verwerven voor het vak. Het is altijd weer een voorrecht als ik met leerlingen en studenten mijn passie voor het vak kan delen.


Begeleiding scriptie

In 1 week in Zuid Frankrijk meer doen aan je scriptie dan in 2 maanden in Nederland? Klinkt aantrekkelijk toch?

Op La Forêt Souriante bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding aan je scriptie te werken. Niet voor de opgevers, wel voor de doorzetters of voor de ik-zit-in-een-dip-en-wil-er-uiters! Wil je verder met je scriptie en je weet (even) niet hoe neem gerust contact met me op, ik heb in ieder geval altijd wel een tip voor je en vertel je wat jouw mogelijkheden zijn op La Forêt Souriante.


Op dit moment ontwikkel en geef ik de online lessen voor studenten op maat. Ben je geïnteresseerd in wat ik voor jouw opleiding zou kunnen betekenen? Neem dan contact met me op. Ik denk graag met je mee over de kwaliteit van de opleiding.

Online kennisoverdracht is meer dan wat Google kan bieden.